Cookie Consent by Free Privacy Policy website Pohár města Holic | Holice | město neznámé energie
Úvod > Infocentrum > Aktuality > 2024 > Pohár města Holic

Pohár města Holic

16. 5. 2024 |

Sdílet Facebook Twitter

Ve středu 15. května 2024 se za krásného počasí na městském stadionu uskutečnil druhý ročník běžeckých závodů žáků holických škol "Pohár města Holic". Na 750metrovém okruhu předvedlo skvělé výkony 680 žáků ve věku 6–15 let ze ZŠ Holubova, ZŠ Komenského a Gymnázia Dr. Emila Holuba.
Tuto běžeckou akci uspořádala Školská a sportovní komise Rady města Holic ve spolupráci s Domem dětí a mládeže a podporou dalších dobrovolníků. Průběh akce byl zabezpečen celkem 19 pořadateli, kterým tímto velmi děkuji.
Nejrychlejší dívkou se stala stejně jako loni Karolína Vondroušová z Gymnázia Dr. Emila Holuba, putovní pohár pro nejrychlejšího chlapce letos ukořistil Matěj Markl rovněž z holického gymnázia.
I díky dalším medailovým umístěním gymnazistů si v "SOUBOJI ŠKOL" vybojovalo pohár za první místo v této kategorii právě Gymnázium Dr. Emila Holuba. Žáci obou holických základních škol dosáhli rovněž skvělých výsledků, přestože to v celkovém pořadí na gymnázium nestačilo. Vítězem se pro nás pořadatele stal každý, kdo nastoupil na start a doběhl do cíle.
Všem gratuluji a přeji spoustu úspěchů do dalších závodů
Za pořadatele
Roman Hlava
Zobrazit obrázek: Výsledky Pohár Města Holic 2024